Η ιστοσελίδα σου φέρνει νέους ασθενείς στο ιατρείο σας; Οι ενέργειες digital marketing ενισχύουν τη ροή των ιδιωτικών σας περιστατικών; Και ακόμη πιο σημαντικό, είστε ευχαριστημένοι εσείς με την προσέλκυση των νέων περιστατικών;

Με περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα κάθε μήνα, τα social media ακόμη και σήμερα δεν είναι μια τάση που περνάει. Τα social media είναι ένα από τα πιο αποδοτικά και προσιτά εργαλεία marketing στο διαδίκτυο για ιατρεία κάθε μεγέθους και ειδικότητας.

Για εσάς τους πλαστικούς χειρουργούς, η ιστοσελίδα σς αποτελεί ουσιαστικά τη βιτρίνα του ιατρείου σας. Δυνητικοί ασθενείς δεν θα επισκεφθούν ξαφνικά το ιατρείο σας για να ενημερωθούν για θεραπείες, επεμβατικές ή μη, όπως αγοράζουν κάποιο gadget κ.α. Αντίθετα, οι τεχνολογικά μυημένοι καταναλωτές και ασθενείς σας, σας αναζητούν στο διαδίκτυο.

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672