Αισθητική Ιατρική: πώς να προσελκύσεις περισσότερα περιστατικά;

Μερικές φορές, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πιο αποτελεσματική στρατηγική!

Πολλοί επαγγελματίες που θέλουν να προβάλλουν αποτελεσματικά υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής, επιλέγουν προσέγγιση αντίστοιχη άλλων κλάδων της ιατρικής, δηλ. τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος, εφαρμοζόμενης τεχνολογίας κ.α. εκάστοτε υπηρεσίας.

Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
Όταν φτάνει η στιγμή να καθορίσουμε τη στρατηγική marketing που θα εφαρμόσουμε, συνήθως ακολουθούμε δύο δρόμους: (1) βάσει αντικειμένου υπηρεσιών του αντίστοιχου ιατρείου όπως τί προσφέρουν και (2) στο πώς μπορούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας να βελτιώσουν τη ζωή / την καθημερινότητα των απευθυνόμενων ασθενών.

Ποιά είναι η δική σας προσέγγιση; Σίγουρα η τελευταία είναι πιο ασθενοκεντρική και πιθανά πιο αποτελεσματική στην επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου, δηλ. ασθενείς!

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672