οι πιο ολοκληρωμένες λύσεις για

Iατρικό Marketing

λύσεις ιατρικού marketing για ιατρεία κάθε μεγέθους και ειδικότητας

Χρειάζεστε και εσείς μια επαγγελματική προσέγγιση στο marketing του ιατρείου ή διαγνωστικού σας κέντρου / εργαστηρίου; Θέλετε νέες καινοτόμες ιδέες και υλικό ή εργαλεία που αποδεδειγμένα δουλεύουν και αποδίδουν στην ελληνική αγορά; Θέλετε να συνεργαστειτε με τους πιο έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου;

Εαν απαντάτε θετικά σε κάποια απο τα ανωτέρω ερωτήματα, τότε σας καλωσορίζουμε στην πλέον ειδικευμένη για τις ανάγκες σας ομάδα επαγγελματιών.

Με 15 χρόνια εμπειρίας στον εξειδικευμένο αυτό τομέα, γνωρίζουμε τί πρέπει να κάνετε, τα λάθη που ενδεχομένως δεν σας έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής..και κυρίως τί χρειάζεστε ανάλογα με το ποιό είναι το δικο σας προφίλ.

Παρέχουμε λύσεις για το κάθε ιατρείο, κάθε ειδικότητας, σε κάθε περιοχή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και για το μεμονωμένο διαγνωστικό κέντρο / εργαστήριο. Δεν υλοποιούμε μόνο αλλά και σχεδιάζουμε, αυτή είναι άλλωστε η ουσία του marketing.

Και επειδή ασχολούμαστε με το marketing, δεν παρέχουμε μόνο εργαλεία προβολής αλλά εκπαιδεύουμε τον επαγγελματία ή το συνεργαζόμενο στο ιατρείο σε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει..και φυσικά σας μύουμε στο χώρο του marketing.

Δεν είμαστε απλά μια διαφημιστική εταιρεία..αλλά ένα οργανωμένο medical marketing agency.

μιλήστε μαζί μας..

Name*

Email*

Subject*

Message*

Έτοιμοι να ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα 2109658356

ΙΑΤΡΕΙΟ

ΙΑΤΡΕΙΟ

Για το κάθε ιατρείο, το marketing είναι πλέον σημαντικό βήμα για τη σωστή λειτουργία του. Αντίστοιχα, η υιοθέτηση των κατάλληλων εργαλείων εσωτερικού και εξωτερικού marketing είναι καταλυτικής σημασίας.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το marketing είναι πλέον απαιτητό και για το σύγχρονο ιατρικό εργαστήριο που ως επιχείρηση χρήζει οργάνωσης και σωστής προβολής στον τελικό αποδέκτη των υπηρεσιών του, τον απαιτητικό πλέον ασθενή αλλα και συστήσαντα επαγγελματία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα σας βοηθούν, να χτίσετε το ιατρείο και την ομάδα που επιθυμείτε, εξασφαλίζοντας σας κερδοφόρα αποτελέσματα.

 

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Άμεσα ο/η εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα γνωρίσει το δικό σας ιατρείο, θα σας ενημερώσει για το τί ακριβώς αρμόζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες!

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Dr Psoma
fertility
intergenetics
vein therapy

Facebook

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672