ενδεικτικές υπηρεσίες

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Απο απλά onepage έως και τα πιο πολύπλοκα websites, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την ιδανική σας ιστοσελίδα.

 

ΕΝΤΥΠΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Παρότι είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας, τα έντυπα εργαλεία ενημέρωσης των πελατών σας συνεχίζουν να έχουν τη δική τους αξία. Σχεδιασμός εντύπου, σύνταξη κειμένων, παραγωγή κάθε μορφής εντύπου για το ιατρείο σας είναι δική μας δουλειά.

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Οι μηχανές αναζήτησης αποτελούν σημείο πρόσβασης σε νέους ασθενείς / πελάτες. Κατατάσουμε την ιστοσελίδα σας πάνω απο των ανταγωνιστών σας.

ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Όσο αποδοτική κι αν είναι η προβολή σας, το αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρα το ίδιο αν δεν υπάρχει κάποιος να απαντήσει τις κλήσεις σας. Εξάλλου δεν μπορείτε να περιορίσετε τον νέο ασθενή πότε θα σας καλέσει.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Μπερδεμένοι με τα social media και τον ενδεδειγμένο τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης τους; Δεν χρειάζεται άλλο! Αναλαμβάνουμε τα πάντα εμείς.

 

MARKETING ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε τη συνολική σας υποστήριξη σε θέματα marketing και επικοινωνίας: κείμενα (περιεχόμενο) σχεδιασμό εντύπων, social media, εκπαίδευση προσωπικού, διαχείριση πωλήσεων, κ.α.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Αναλαμβάνουμε την εμπορική διαχείριση του μεμονωμένου ιατρείου και γενικότερα μιας μονάδας υγείας, όπως πωλήσεις, διαχείριση συμβάσεων B2B, κ.α.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας και εισάγουμε διαδικασίες σε θέματα διαχείρισης ασθενών, κλήσεων και επεξεργασίας των δεδομένων του ιατρείου σας με σκοπό τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία του.

Έτοιμοι να ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα 2109658356

Doctor globe 400X385 COMPRESSED

Γνωρίστε μας..

Στη MEDICAL PROMOTION, επιλέγετε μια ομάδα επαγγελματιών αφοσιωμένων στην υλοποίηση αποτελεσματικών ενεργειών marketing απόλυτα προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες.

Με έδρα στα νότια πρόαστια, αποτελούμε μια έγκυρη και βιώσιμη εταιρεία με ιστορία 14+ ετών στον τομέα της υγείας.

διαβάστε περισσότερα

all-inclusive Marketing Agency για τον ιατρό

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Αποτελούμε μία full-service Medical Marketing εταιρεία που παρέχει εξατομικευμένες λύσεις προβολής όπως ιστοσελίδα, διαχείριση social media, έντυπα κ.α. Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

 

Βασική μας αρχή
Μαγικό ραβδί; Απλά, γνωρίζουμε τί κάνουμε!
Επιλέξτε τον σωστό συνεργάτη marketing!

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Άμεσα ο/η εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα γνωρίσει το δικό σας ιατρείο, θα σας ενημερώσει για το τί ακριβώς αρμόζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες!

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Dr Psoma
fertility
intergenetics
vein therapy

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ MARKETING

H MEDICAL PROMOTION αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απο το 2004 και για 14+ συνεχόμενα έτη παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις marketing για τον επαγγελματία υγείας, τον ιατρό κάθε ειδικότητας που θέλει να υπερέχει και να ξεχωρίζει.

Ταυτόχρονα, είναι η μόνη στην Ελλάδα που μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρη ανάληψη και διαχείριση του marketing του ιατρείου σας, όποιο και αν είναι το μέγεθος του.

NEWSLETTER

Ενημερωθείτε και εσείς για όλες μας τις νέες υπηρεσίες και προιόντα.

Τηλ. 210 9658 356

Λεωφ. Βάκχου 13,

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

Search